+31-6 1412 5696 Info@titsing.de
Selecteer een pagina
Een stukje historie

Over Titsing.de  

12 jaar geleden ben ik een webshop in huishoudtextiel begonnen, Ik dacht met mijn achtergrond uit de grafische industrie, mijn contacten in de textielwereld en de beperkte online concurrentie moest dat wel een eitje zijn. Van SEO had ik nog nooit gehoord. In die tijd dachten velen waaronder ik:”Build it and they will come.” De website was klaar, dus achterover leunen  en kom maar op met die bestellingen.

 

Al snel kreeg ik in de gaten dat die vlieger niet op ging. wat was er aan de hand? Ik had immers goede producten, een goede site, de juiste condities en faire prijzen. Waar zijn mijn bezoekers? Dat was voor mij de trigger te gaan zoeken op: “hoe krijg ik meer bezoekers.”

 

En boem: Daar was de SEO! Aan de slag met tools die MOZ had en alles lezen en leren over online marketing wat los en vast zat. Zo wist ik mijn omzet elk jaar minimaal te verdubbelen. Dat was totdat de concurrentie het ook begon te snappen en het aantal concurerende webshops exponentieel begon te groeien. Oké niks aan de hand, wij gaan linkbuilding uitbesteden en later ook adwords erbij. Dit heeft een aantal jaren gewerkt tot ik er achter kwam dat een website tegenwoordig veel meer is dan een paar artikelen of producten en een mooi logo.

 

Dingen als communicatie, keyword research en website structuur zijn alsmaar belangrijker geworden, en ja … al die andere dingen moet je ook nog doen…. Lees verder wat ik allemaal anders heb gedaan….

01. Andere strategie

Ik ben anders gaan kijken naar mijn productaanbod en heb de website-layout en teksten op de website zo veranderd dat ze aansloten op het zoekgedrag van mijn bezoekers. De site werd logischer, duidelijker en beter gestructureerd. Dit heeft het volgende voor mij opgeleverd: Minder retouren, hogere conversie en een forse besparing op mijn werkuren.

 

02. EXTERNE ProfessionalS

Waar ooit alleen SEO mogelijk was is door de jaren heen het scala aan mogelijkheden explosief gegroeid. Er kwam behalve SEO ook SEA, social media, maar er onstonden ook marktplaatsen zoals Amazon en Ebay die elk ook weer een eigen zoekalgoritme hebben. Kortom het vinden van goede partijen om deze zaken uit te besteden was lastig. Het was een lange periode van try en error. Uiteindelijk was een gebalanceerde mix van bovenstaande de oplossing.

 

03. Waar sta ik nu

Na al die ervaring en met zoveel partijen en andere bedrijven te maken hebben gehad begonnen mij 2 zaken op te vallen: 1, Ik was zeker niet de enige die dit doormaakt. Maar belangrijker is nummer 2, voor heel veel bedrijven sluit de website niet aan op het bedrijf en is niet duidelijk wat ze nu eigenlijk doen. En juist daar zitten mijn skills dat te herkennen en de website weer op koers te krijgen.

MEt wat had ik succces?

Er is veel mogelijk.

Door te testen, marketing technieken in te zetten en een betere klantbeleving te creëren ging de conversie met 280% omhoog en de retouren met 50% omlaag. Ik verdiende meer met minder werk. Wie wil dat nu niet?

%

Hogere conversie

%

Daling in retouren

Consultant

Wie ben ik

over titsing de, visitekaartjes

Contact

Hoe

Per mail, telefoon, linkedin of whatsapp.

over titsing de: eigenaar Willem Titsing

Willem Titsing

Ik kan helpen, als je ervoor open staat.

Wat doe ik zoal?

Wat kunnen wij onder andere voor je doen?

Strategische Keywords

Relevante keywords waar je niet aan hebt gedacht,

Website focus

Breng de focus van de website terug naar het thema van jouw bedrijf,

Meer bezoekers

Met de partners die ik heb genereer je meer bezoekers,

Meer tijd op de website

Als jouw content aansluit op de wens van de bezoeker blijven ze langer op de site,

Betere techniek

Een goede websitetechniek wordt gewaardeerd door de zoekmachines,

Logische navigatie

Met een logische navigatie vallen alle puzzelstukjes samen,

Neem contact met mij op

Mijn naam is Willem Titsing en je vindt mij hier:
zum Tüschenbrook 19
48455 Bad Bentheim
+31 6 1412 5696
info@titsing.de